رییس دانشگاه علم و فرهنگ:

خواستار اتصال جدی حلقه پژوهش به آموزش هستیم

آگاهی‌سازی، شبکه‌سازی، ایجاد شرایط و  بستر مناسب برای هیات علمی‌ها و دانشجویان دانشگاه در امر پژوهش و نهایتا رصد مساله‌های روز جامعه از وظایف اصلی حوزه پژوهش است.

رییس دانشگاه علم وفرهنگ در مراسم اختتامیه هفته پژوهش گفت: سیاست‌های حوزه پژوهش در برنامه راهبردی دانشگاه شامل: توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های پژوهشی، مساله محور شدن فعالیت‌های پژوهشی و افزایش درآمدهای پژوهشی دانشگاه و اعضای هیات علمی به خصوص در پژوهش‌های کاربردی است.

به گزارش روابط عمومی دکتر هاشمی با بیان این‌که سیاست‌ها، جهت‌گیری‌ها و رویکردها در حوزه پژوهش تعیین شده و در برنامه توسعه دانشگاه قرار گرقته است؛ افزود: در برنامه‌های جامع توسعه دانشگاه نگاه جدی ای به بهره‌گیری از ظرفیت‌های اول داخلی  در دانشگاه و بعد مجموعه جهاد دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی کشور را داریم تا بتوانیم یک همگرایی موضوعی و مساله‌ای  در زمینه های پژوهشی داشته باشیم که امیدواریم در سال‌های آتی این بحث را به جمع‌بندی برسانیم و نهایتا به ارتقا کمی و کیفی موردنیاز در فعالیت‌ها و برون دادهای پژوهشی دانشگاه دست یابیم.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ با تاکید بر این‌که مبنا و رویکرد اصلی در برنامه‌ریزی راهبردی حوزه‌ها از جمله حوزه پژوهش احصاء مشخصه‌های دانشگاه کارآفرین و مساله محوری تعریف شده است؛ گفت: باید مسیرنیل به دانشگاه کارآفرین را باجدیت دنبال کنیم و قطعا مشخص شود در دانشگاه کارآفرین به دنبال چه اهدافی هستیم و رویکرد مساله محوری را همانند جهاددانشگاهی در اساس کار قرار دهیم و تلاش داریم موضوعات پژوهشی مساله محور برای دانشگاه، جهاد دانشگاهی و ذینفعان جامعه مثمر ثمر باشد.

وی افزود: مبحث اصلی که برای دانشگاه بسیار مهم است همکاری متقابل حوزه‌ها و بخش‌های مختلف در یک مسیر واحد است. به ویژه تلاش یکپارچه حوزه پژوهش با حوزه‌های فرهنگی، پشتیبانی، آموزشی، دانشکده‌ها، روابط عمومی و بنیاد کسب و کار جهت ایجاد هم افزایی در مسیر دستیابی به اهداف برنامه توسعه بسیار حائز اهمیت است.

دکتر هاشمی گفت:امیدواریم با اتصال و همکاری بیش‌تر حوزه‌ها با یکدیگر از این صرفا آموزشی بودن اعضای هیات علمی خارج شویم و فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی بیش‌تری از مجموعه اساتید دانشگاه در طول سال تحصیلی ببینیم.

وی تاکید کرد: اتحاد مثلث دانشگاه، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و بنیاد توسعه کسب و کار فرصت خوبی برای دستیابی به اهداف دانشگاه سوم است و  امیدواریم گذر از دانشگاه نسل سوم با شتاب بیش‌تری صورت گرفته و دانشگاه هرچه سریع‌تر در مسیر ارتقا به نسل چهارم که توجه جدی به جامعه دارد، قرار گیرد.

رییس دانشگاه علم وفرهنگ گفت: با توجه به نیاز کشور و نرخ بالای بیکاری که در دانش‌آموختگان دانشگاهی داریم؛ وظیفه ملی خودمان می‌دانیم که انشالله این مسیر را باشتاب بیش‌تری دنبال کنیم و این کار هم انجام نخواهد شد مگر با همت و تلاش دست اندر کاران دانشگاه. امیدواریم روزی بتوانیم بگوییم که دانشگاه علم و فرهنگ بهترین و برترین دانشگاه نسل سوم است.